Secretarul de Stat al Ministerului Apărării, Sergiu Plop, a efectuat o vizită de lucru în raionul Ialoveni

26 septembrie 2024

Secretarul de Stat al Ministerului Apărării, Sergiu Plop, a efectuat astăzi, 26 septembrie o vizită de lucru în raionul Ialoveni, în cadrul căreia a avut o întâlnire cu conducerea raionului, președinta raionului, Natalia Eremia, și vicepreședinții – Petru Beregoi și Aliona Băbălău.

În cadrul dialogului, oficialii au abordat diverse subiecte referitoare la colaborarea instituției militare cu autoritățile administrației publice locale de nivelul I și II, în ceea ce privește organizarea activităților cu veteranii, încorporarea recruților în Armata Națională și promovarea imaginii Armatei Naționale în mediul tinerei generații.

Președinta raionului Ialoveni, Natalia Eremia a reiterat angajamentul Consiliului raional de a promova educația patriotică prin organizarea activităților cultural-sportive cu recruții, pentru a spori sentimentul de încredere al oamenilor în instituțiile militare ale statului și în viitorul european al țării noastre.

Vizita oficialului de la Ministerului Apărării s-a încheiat la Secția administrativ-militară Ialoveni unde a discutat cu efectivul de angajați despre eforturile întreprinse de conducerea ministerului pentru modernizarea Armatei Naționale.

37 afișări