Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, efectuează o vizită de lucru în raionul Ialoveni

26 iunie 2024

Conducerea raionului Ialoveni a avut astăzi, 26 iunie o întrevedere cu ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, în contextul vizitei sale în raion. Președinta raionului, Natalia Eremia, împreună cu vicepreședintele, Petru Beregoi, au pus în discuție subiecte ce vizează politicile socio-educative destinate raionului și orașului Ialoveni.

Președinta raionului Ialoveni, Natalia Eremia, i-a mulțumit ministrului Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, pentru tot suportul oferit în cadrul discuțiilor purtate la data de 22 mai curent cu reprezentanții Agenției ONU pentru Refugiați (UNHCR), prin care s-au pus bazele unei colaborări în privința finanțării reparației și reorganizării unei grupe standard în grupă creșă la Grădinița „Andrieș” din orașul Ialoveni. Totodată, conducerea raionului Ialoveni, împreună cu ministrul Muncii și Protecției Sociale au efectuat o vizită la Grădinița „Andrieș”.

De asemenea, oficialitățile au vizitat și Grădinița „Regina Maria” din orașul Ialoveni în privința identificării soluțiilor pentru a construi o anexă instituției de educație timpurie, astfel încât să fie deschise noi grupe și locuri pentru copii.

Agenda ministrului Muncii și Protecției Sociale în raionul Ialoveni mai prevede întrevederi cu angajații Agenției Teritoriale pentru Asistență Socială și asistenții sociali, cu reprezentanții STOFM și ISM, vizită la Fabrica de înghețată „Sandriliona”, la Grădinița „Albinuța” din Dănceni și la plăcintăria „La Lenuța”, – agent economic, care a beneficiat de o subvenție de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

109 afișări