Echipa ,,Phoenix” a L. T. ,,Petre Ștefănucă” este laureată a Concursului ,,Devino salvator pentru o zi” din cadrul Școlii securității pentru copii

3 iunie 2024

Consiliul raional Ialoveni adresează un mesaj cordial de felicitare echipei ,,Phoenix” din Liceul Teoretic ,,Petre Ștefănucă”, Ialoveni, în semn de înaltă apreciere pentru performanțele excelente obținute la Concursul ,,Devino salvator pentru o zi”, organizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în perioada 28 – 30 mai, în cadrul Școlii securității pentru copii ,,Împreună reducem Riscurile”, regiunea Centru, Ediția 2024.

Prin devotamentul și profesionalismul de care au dat dovadă, membrii echipei ,,Phoenix” au reușit să se claseze pe Locul II, demonstrând abilități excepționale și angajament ferm.

Transmitem sincere mulțumiri întregii echipei ,,Phoenix” și mentorului, domnul Roman Solonenco, pentru implicarea și contribuția lor esențială la acest concurs. Rezultatele obținute reflectă munca lor asiduă și dedicarea fără margini!

Felicitări pentru acest succes remarcabil și ne exprimăm încrederea în continuarea parcursului vostru profesional cu aceeași pasiune și determinare!

174 afișări