Președinta raionului a participat la Forumul Președinților Euroregiunii Siret-Prut-Nistru

11 mai 2024

La 10 mai 2024, doamna Natalia Eremia, președinta raionului Ialoveni a participat la Forumul Președinților Euroregiunii Siret-Prut-Nistru.

Evenimentul a fost o ocazie semnificativă pentru a discuta și a evalua progresele și perspectivele colaborării între membrii euroregiunii.

În cadrul forumului a fost prezentat raportul de activitate al Asociației ,,Euroregiunea Siret-Prut-Nistru” pe parcursul anului 2023, evidențiindu-se angajamentul ferm pentru promovarea cooperării transfrontaliere și pentru dezvoltarea durabilă a regiunii.

De asemenea, a fost aprobat calendarul de activități pentru anul 2024, reflectând preocuparea comună pentru implementarea inițiativelor menite să sprijine progresul economic, social și cultural al comunităților din regiune.

Prezența doamnei Natalia Eremia la acest forum a demonstrat angajamentul continuu al raionului nostru în consolidarea relațiilor transfrontaliere și în promovarea unui dialog constructiv și a colaborării între statele și regiunile partenere din cadrul euroregiunii Siret-Prut-Nistru.

138 afișări