Consiliul raional Ialoveni a marcat Ziua Drapelului de Stat

27 aprilie 2024

În mod tradițional, la 27 aprilie în întreaga țară se celebrează Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova. Cu acest prilej, în scuarul Consiliului raional Ialoveni a avut loc un eveniment consacrat stindardului național, la care a participat administrația raionului, funcționarii din secțiile și direcțiile Consiliului raional împreună cu tânăra generație.

După onorarea simbolicii de stat, președinta raionului Ialoveni, Natalia Eremia, a venit cu un mesaj prin care a remarcat rolul deosebit de important al drapelului tricolor, care este simbolul suveranității și independenței Republicii Moldova, simbolul democratizării societății, al renașterii naționale și al moștenirii noastre culturale.

Festivitatea a continuat cu un recital de poezie patriotică și un spectacol muzical-coregrafic, cu participarea copiilor de la Grădinița nr. 5 ,,Regina Maria” și elevii Liceului Teoretic ,,Andrei Vartic”, din orașul Ialoveni.

Cu prilejul acestei sărbători, Consiliul raional Ialoveni și administrația raionului adresează tuturor cetățenilor felicitări cu îndemnul ca să arborăm la loc de cinste, şi să onorăm, întotdeauna, Drapelul de Stat al Republicii Moldova.

180 afișări