Un atelier de instruire în domeniul securității cibernetice este organizat de Consiliul raional Ialoveni

11 aprilie 2024

Consiliul raional Ialoveni și Institutul European de Studii Politice din Moldova invită tinerii din consiliile locale ale tinerilor, consiliile elevilor și grupurile de inițiativă civică din localitățile raionului pentru a participa la atelierul de instruire în domeniul securității cibernetice, care va avea loc vineri, 19 aprilie, ora 15:00, în sala mare de ședințe din incinta Consiliului raional Ialoveni.

Consiliile locale ale tinerilor, consiliile elevilor, precum și grupurile de inițiativă civică din localitățile raionului vor delega câte 2-3 reprezentanți care vor participa la trainingul privind siguranța și securitatea cibernetică.

În cadrul sesiunii, echipele de tineri și tinere vor avea oportunitatea de a discuta cu experții Institutului European de Studii Politice despre concepte de bază în securitatea cibernetică, protecția datelor cu caracter personal și prevenirea riscurilor, în contextul digitalizării, promovarea comportamentului responsabil online în rândul adolescenților.

Doritorii de a participa se pot înscrie în prealabil prin completarea și expedierea formularului de înregistrare https://forms.gle/zcPEJyhiSiTv9ops7, până la data de 17 aprilie. Locurile disponibile sunt limitate, motiv pentru care îndemnăm tinerii să manifeste deschidere și responsabilitate pentru a se înregistra.

Evenimentul este organizat de Consiliul raional Ialoveni și Institutul European de Studii Politice din Moldova, pentru a consolida eforturile comune de a asigura un mediu online mai sigur și mai protejat pentru întreaga comunitate educațională, inclusiv pentru tânăra generație, care sunt cei mai expuși riscului.

xr:d:DAGCGECwcYs:12,j:6018359517281227579,t:24041108

227 afișări