Târgul locurilor de muncă va avea loc la data de 19 aprilie, ora 10:00, în incinta Casei de cultură ,,Andrei Ungureanu”

5 aprilie 2024

Direcția pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialoveni în parteneriat cu HEKS/EPER Moldova organizează Târgul locurilor de muncă și meșteșugărit la Ialoveni, care va avea loc la data de 19 aprilie 2024 între orele 10:00 – 14:00, Casa raională de cultură ,,Andrei Ungureanu”.

La Târgul locurilor de muncă vor participa agenţi economici din diverse domenii de activitate ale economiei naţionale cu oferte pentru persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe direcția de activitate, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie. De asemenea, vor fi organizate târguri de meșteșugărit unde vor fi expuse spre vânzare produse artizanale create de băștinași, dar și de refugiați în Republica Moldova.

În cadrul evenimentului vor fi organizate sesiuni de dialog cu antreprenori locali privind Crearea unei afaceri în Republica Moldova, organizate de echipa HEKS/EPER Moldova.

Agenții economici și meșteșugarii care doresc să participe la tîrg sunt încurajați să se înregistreze, accesând următorul link:

Târgul locurilor de muncă și a producătorilor locali/Ярмарка рабочих мест и местных предпринимателей

 

169 afișări