Consiliul raional Ialoveni i-a înmânat titlul de „cetățean de onoare” primarului orașului Sergiu Armașu

29 martie 2024

Un spectacol muzical cu genericul ,,Hai să dăm mână cu mână cei cu inima română” a fost organizat de Consiliul raional Ialoveni la data de 27 martie, în cadrul căruia președinta raionului, Natalia Eremia, în baza deciziei Consiliului raional Ialoveni i-a înmânat titlul de ,,Cetățean de onoare al raionului Ialoveni” primarului orașului Sergiu Armașu.

Titlul de „Cetățean de onoare al raionului Ialoveni” i-a fost acordat primarului, Sergiu Armașu, în semn de înaltă apreciere pentru meritele deosebite și contribuția acestuia în viața social-culturală a raionului Ialoveni.

Concertul dedicat împlinirii a 106 ani de la Marea Unire a fost susținut de Direcția ceremonial militar a Inspectoratului General de Carabinieri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova, conducător, locotenent colonelul Oleg Cazacu, Maestru în Artă.

Publicul  ialovenean a admirat repertoriul variat de șlagăre ale muzicii clasice, populare și ușoare, precum și prestația înaltă a soliștilor Direcției ceremonial militar, care și-au etalat măiestria artistică și au reușit să transmită spectatorilor emoții puternice ca să încurajeze spiritul civic de comunitate și de unitate națională.

La final de concert, președinta raionului Ialoveni, Natalia Eremia, a înmânat diploma de gratitudine colectivului Direcției ceremonial militar a Inspectoratului General de Carabinieri a MAI, în semn de mulțumire pentru contribuția substanțială și participarea notorie la festivitatea consacrată aniversării a 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România, cu genericul ,,Hai să dăm mână cu mână cei cu inima română”.

149 afișări