Participanții Ultramaratonului RUBICON 2024 aflați în drum spre București au fost întâmpinați de administrația raionului Ialoveni

23 martie 2024

Ultramaratonul RUBICON 2024, startul căruia a fost dat la 22 martie din Piața Marii Adunări Naționale, în prezența doamnei Maia Sandu, Președintele Republicii Moldova, s-a desfășurat și pe teritoriul raionului Ialoveni, iar participanții au fost întâmpinați de președinta raionului Ialoveni Natalia Eremia.

Sportivii au fost întâmpinați de președinta raionului Ialoveni în localitatea Răzeni, unde administrația Consiliului raional Ialoveni a organizat pentru sportivi un popas, asigurându-le o pauză de cafea.

Natalia Eremia le-a urat succes și putere tuturor participanților la Ultramaratonul RUBICON 2024. Cursa de alergări din cadrul ultramaratonului RUBICON 2024 s-a desfășurat pe teritoriul raionului Ialoveni pe o distanță de 14 km, unde au participat inclusiv peste 40 de sportivi din raionul Ialoveni de la Școala Sportivă.

Precizăm că, anul acesta, legendara ștafetă ultramaraton a devenit pentru prima oară internațională. Startul ultramaratonului a fost dat din centrul Chișinăului și se va încheia la București la data de 24 martie.

Participanții la Ultramaratonul RUBICON 2024 parcurg distanța de 478 de km, punctul de pornire fiind Chișinău, iar cel de sosire București.

168 afișări