Duminică, 17 martie 2024, a avut loc etapa finală a Campionatului raionului Ialoveni la mini fotbal „Cupa Satelor” pentru categoria seniori

18 martie 2024

La acest turneu au participat 15 echipe, care au luptat pentru victorie. În faza finală au concurat cele mai puternice patru echipe din raionul Ialoveni, câștigătoarele din cele patru zone și din play-off-ul turneului.

Echipa câștigătoare a turneului a fost desemnată echipa satului Costești, care a câștigat toate meciurile disputate. Pe locul al doilea s-au clasat sportivii din satul Horești, urmați pe podium de echipa satului Sociteni, iar pe locul al patrulea s-a clasat echipa satului Zîmbreni.

La ceremonia de premiere, au fost prezenți președintele ARF Ialoveni, Eduard Munteanu, reprezentantul FMF Sergiu Ursu și vicepreședintele raionului Ialoveni, Eugeniu Secrieru, care au transmis mesaje de felicitare către participanți. Aceștia au adus sincere mulțumiri și urări de bine echipelor de mini-fotbal pentru modul sănătos de viață, efortul depus, performanța obținută și promovarea sportului, în special, a fotbalului în masă.

182 afișări