Echipa de baschet feminin din orașul Ialoveni de a devenit campioană raională, ediția 2024

17 martie 2024

Consiliul raional Ialoveni a organizat și a desfășurat Campionatul raional la baschet, ediția 2024 printre senioare, conform calendarului sportiv raional pentru anul 2024.

Sâmbătă, 16 martie, a avut loc faza finală a Campionatului raional la baschet printre senioare, unde au participat cele mai puternice patru formații din raionul Ialoveni.

Într-un final, cu meciuri tensionate și cu o sală plină de spectatori, cea mai bună s-a dovedit a fi echipa orașului Ialoveni, care s-a impus în toate meciurile competiției și a devenit în posesia a titlului de campioană.

Pentru prima dată, pe locul secund, s-au clasat sportivele din s. Văsieni, urmate fiind pe podium de deținătoarea cupei raionului din anul trecut – echipa satului Bardar, și pe locul patru s-a clasat echipa satului Horești.

La ceremonia de premiere a Campionatului raionului la baschet feminin, Președinta raionului, Natalia EREMIA, a premiat din partea Consiliului raional Ialoveni cu cupă, medalii, diplome și premii echipele clasate pe primele trei locuri din clasamentul general.

158 afișări