Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, Consiliul raional Ialoveni a organizat un spectacol artistic dedicat doamnelor

10 martie 2024

Consiliul raional Ialoveni a organizat un spectacol artistic dedicat zilei de 8 Martie, în incinta Casei raionale de cultură „Andrei Ungureanu”, în semn de elogiere a femeii și de înaltă apreciere pentru doamnele și domnișoarele care, prin activitatea lor contribuie esențial la dezvoltarea localităților raionului Ialoveni.

În deschiderea evenimentului, vicepreședintele raionului, Petru Beregoi, a adresat publicului feminin un mesaj de felicitare al administrației raionului, exprimându-și gratitudinea pentru aportul și rolul primordial al femeilor atât în viața familiei, cât și a societății, asigurând succesul în toate domeniile de activitate.

Atmosfera de sărbătoare a fost creată de Trupa „Onix Band” și cântărețul Sergiu Țurcan, interpretul de muzică ușoară Ady Carp și duetul muzical: Marin Stratulat și Tudor Tataru la chitară. Un recital de versuri a adus în dar femeilor declamatorul Sava Cristian, elev la Liceul Teoretic „Andrei Vartic” din or. Ialoveni.

Momentul culminant al sărbătorii a fost tombola cu surprize și cadouri oferite de sponsorii și partenerii evenimentului pentru doamnele și domnișoarele prezente în sală.

Saloanele de frumusețe „Coral Stil”, „Sorceza”, „Nata” și „Sabina” au oferit vouchere la frizerii.

Clinica „Premium Diagnostic” și Clinica raională stomatologică au oferit vouchere pentru investigații medicale.

Swit Home Cafe a oferit două vouchere pentru o cină romantică.

Restaurantul „Esushi” a oferit 10 vouchere în valoare de 1000 lei fiecare, pentru ca doamnele să se delecteze cu bucatele tradiționale japoneze – sushi.

De asemenea, Compania „Salamer” a oferit daruri cu delicii culinare.
„Farmacia Familiei” a oferit 50 de cadouri cu produse de înfrumusețare și îngrijire personală.

Librăria online „Bestseller.md” a oferit seturi de cărți de dezvoltare personală.

„A&D Fitness Club” a oferit vouchere pentru sala de sport, pentru a susține stilul de viață activ și sănătos al femeilor.

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, Consiliul Raional Ialoveni și administrația raionului adresează cele mai calde urări de sănătate și fericire tuturor doamnelor și domnișoarelor, în semn de admirație pentru sunt izvorul de energie și frumusețe ce asigură progresul raionului Ialoveni.

113 afișări