Cele 60 de echipe participante la Concursul de granturi mici pentru tineri, au susținut proba interviului. A fost lansată următoarea etapă – votarea online

5 martie 2024

Partenerii Programului raional ,,Fondul pentru tineri Ialoveni”: Consiliul raional Ialoveni și Asociația Obștească ,,Eco-Răzeni” anunță că, anunță că pe parcursul zilelor de 28 februarie – 1 martie s-au desfășurat sesiunile de interviuri online cu aplicanții la runda a XXVIII-a de granturi mici pentru tineri, iar din data de 4 martie a fost dat startul votării online a proiectelor.

Cele 60 de echipe de tineri și tinere din 20 de localități ale raionului, au susținut cu brio proba interviului, fiecare echipă prezentându-și cât mai ingenios ideea de proiect pentru care solicită suportul financiar și oferind răspunsuri relevante la întrebările de clarificare.

Referitor la votarea online aceasta se face pe pagina web www.fondultinerilor.md, unde orice persoană are posibilitatea să-și dea votul pentru maximum trei proiecte favorite din lista proiectelor depuse spre finanțare în runda a XXVIII-a de granturi mici.

Procesul de vot online se va încheia pe data de 7 martie, ora 23:59.

Pentru a participa la vot, fiecare persoană trebuie mai întâi să vizioneze videourile realizate de cele 60 de echipe, care pot fi găsite accesând link-ul  https://fondultinerilor.md/?p=4862#more-4862.

După vizionarea imaginilor video, fiecare persoană are posibilitatea ca să voteze maximum trei proiecte favorite din cele trei liste cu proiecte, care pot fi găsite accesând link-ul: https://form.dragnsurvey.com/survey/r/b6bb6208 .

Programul raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni” este coordonat de Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul raional Ialoveni şi realizat cu suportul IM Swedish Development Partner și al Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Suedia.

194 afișări