Președinta raionului Ialoveni a întreprins o vizită de studiu la Bruxelles

1 martie 2024

În perioada 26 – 29 februarie, președinta raionului Ialoveni, Natalia Eremia, a întreprins o vizită de studiu la Bruxelles, Belgia. Vizita a avut drept scop explorarea și consolidarea relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea Europeană, precum și promovarea valorilor comune și a colaborării constructive în domenii de interes reciproc.
În cadrul vizitei, președinta raionului a avut onoarea de a se întâlni cu oficiali de rang înalt ai instituțiilor europene, abordând mai multe subiecte, printre care procesul de negociere pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, care va fi unul complex și detaliat.
Discuțiile s-au axat și pe reformele legislative, economice și sociale necesare pentru alinierea la standardele europene.
Vizita de studiu la Bruxelles a fost organizată în cadrul proiectului Parteneriate pentru liderismul femeilor și bună guvernare, gândit și realizat de echipele Friedrich Ebert Stiftung Moldova și AO Institutum Virtutes Civilis, cu sprijinul European Union in the Republic of Moldova și Fundației „Friedrich Ebert”.
189 afișări