Producătorii agricoli sunt invitați la expoziția internațională specializată „MOLDAGROTECH” 2024

28 februarie 2024

Direcția economie a Consiliului raional Ialoveni informează producătorii agricoli și persoanele cointeresate despre oportunitatea de a vizita expoziția internațională specializată de mașini, echipament şi tehnologii pentru complexul agroindustrial expuse în cadrul ediției a XXXXIII-a „MOLDAGROTECH”, ediția de primăvară, care se v-a desfășura în perioada 13 – 16 martie 2024, la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”.

Expoziția „MOLDAGROTECH” este unul din cele mai importante evenimente pentru complexul agroindustrial din Republica Moldova. În cadrul evenimentului vor fi prezentate serviciile inovatoare pentru o agricultură inteligentă și oportunitățile de colaborare pentru agenții economici cu partenerii din țară şi din străinătate, pentru extinderea contractelor între producătorii şi utilizatorii de tehnică şi echipament agricol, de utilaj pentru industria prelucrătoare, de produse fitosanitare şi fertilizanți, inclusiv material săditor şi semincer.

În mod tradițional, programul expoziției va cuprinde și seminare informative pe teme actuale, unde agricultorii pot beneficia de sfaturi utile de la experții în domeniu.

220 afișări