Echipa satului Bardar de volei feminin a devenit campioana raionului Ialoveni, ediția 2024

12 februarie 2024

Consiliul raional Ialoveni a organizat și desfășurat la data de 10 februarie Campionatul raional la volei feminin, ediția 2024 printre senioare, conform calendarului sportiv raional pentru anul curent, învingătoare fiind desemnată echipa satului Bardar.

La faza finală a Campionatului raional la volei feminin printre senioare au participat cele mai puternice șase formații din raionul Ialoveni. Meciurile au fost jucate în două săli de sport: a Gimnaziului „Grigore Vieru” și cea a Liceului Teoretic „Petre Ștefănucă” din orașul Ialoveni.

Într-un final, cu meciuri tensionate și cu o sală arhiplină de spectatori, cea mai bună s-a dovedit a fi echipa satului Bardar care s-a impus în toate meciurile competiției și a devenit posesoarea titlului de campioană. Pe locul secund s-au clasat sportivele din satul Horești, urmați pe podium de echipa orașului Ialoveni. Pe locul patru s-a clasat echipa satului Costești, iar locurile V și VI le-a revenit echipelor din Ruseștii Noi și Suruceni.

La ceremonia de premiere sportivele Campionatului raionului la volei feminin au primit din partea Consiliului raional Ialoveni, cupă, medalii, diplome și premii financiare.

176 afișări