Conducerea raionului Ialoveni a vizitat ultimele șase localități în cadrul turului inițiat la început de mandat

31 ianuarie 2024

Președinta raionului Ialoveni Natalia Eremia și vicepreședinții Eugeniu Secrieru și Petru Beregoi au vizitat ultimele șase localități în cadrul turului inițiat de la preluarea mandatului, unde și-au pus drept scop să ajungă în fiecare sat, comună, pentru a se familiariza cu necesitățile, problemele întâmpinate de administrațiile publice locale de nivelul întâi, precum și situația din instituțiile din subordinea Consiliului raional Ialoveni.

Conducerea raionului a vizitat localitățile Gangura, Țipala, Răzeni, Văratic, Puhoi și Cigîrleni pentru a discuta și a înțelege problemele cu care se confruntă fiecare comunitate.

În timpul întâlnirilor, s-au abordat diverse aspecte legate de infrastructură, servicii publice, educație, sănătate și alte domenii cheie. Primarii au avut ocazia să își exprime preocupările și să ofere sugestii privind îmbunătățirea calității vieții în comunitățile lor.

Consiliul raional și-a reafirmat angajamentul de a conlucra alături de aceste comunități pentru a identifica soluții și a oferi sprijin în rezolvarea problemelor întâmpinate, în limita posibilităților, dar și a priorităților acestora.

Turul vizitelor tuturor localităților a fost o parte din scopul și efortul continuu al Consiliului raional de a fi aproape de cetățeni, de a asculta vocile lor și de a colabora în vederea dezvoltării durabile a comunităților din raion.

155 afișări