Întrevedere dintre conducerea raionului Ialoveni cu un donator străin, dispus să contribuie financiar la reparația acoperișului Gimnaziului din Cărbuna

11 ianuarie 2024

Administrația raionului Ialoveni a avut o întrevedere cu preşedintele organizaţiei germane „Pro Humanitate”, Dirk Hartig, care și-a manifestat deschiderea de a contribui financiar la reparația acoperișului Gimnaziului din satul Cărbuna.

În urma discuțiilor purtate cu președinta raionului Ialoveni, Natalia Eremia, vicepreședinții Petru Beregoi și Eugeniu Secrieru, preşedintele organizaţiei „Pro Humanitate”, Dirk Hartig, a declarat că este predispus să ofere 30.000 de euro drept donație pentru reparația acoperișului Gimnaziului din satul Cărbuna.

Suma estimată pentru reabilitarea acoperișului se ridică la 1,45 milioane de lei, fapt care necesită implicarea cu o contribuție din partea autorităților publice locale de nivelul I și II.

În Gimnaziul din satul Cărbuna își fac studiile peste 120 de elevi, iar edificiul necesită a fi reabilitat, întrucât, în prezent, acesta este într-o stare deplorabilă.

187 afișări