Finaliștii rundei a XXVII-a de granturi mici își vor prezenta proiectele în cadrul unei întruniri de totalizare a programului

11 decembrie 2023

Administrația raionului Ialoveni invită cele 32 de echipe finaliste ale Rundei a XXVII-a de granturi mici a Programului raional ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”, pentru a-şi prezenta proiectele în cadrul Festivalului raional al tinerilor activi, ediţia a XIV-a.

Festivitatea de totalizare a Rundei a XXVII-a de granturi mici pentru tineri și tinere va cuprinde 5 ateliere de lucru în care vor fi prezentate rezultatele celor 32 de proiecte dezvoltare comunitară, implementate de consiliile locale de tineret, consiliile elevilor și grupurile de inițiativă civică ale tinerilor din 17 localități ale raionului, în perioada 10 octombrie – 20 decembrie 2023, cu suportul Programului raional ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”.

Împreună cu tinerii va participa administrația raionului Ialoveni, care va aprecia implicarea activă și performanțele proiectelor realizate de echipele de tineri și tinere.

Activitatea se va încheia cu un program artistic pregătit de tinerele talente din localităţile raionului.

Evenimentul este dedicat Zilei Internaţionale a Voluntariatului, şi se va desfășura sâmbătă, 16 decembrie 2023, cu începere de la ora 11:00, în incinta Centrului de Business Ialoveni, Pădurea Ruseștii Noi.

Festivalului raional al tinerilor activi, ediţia a XIV-a este organizat de partenerii Programului raional ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”: Consiliul Raional Ialoveni și Asociaţia Obştească ,,Eco-Răzeni”, cu sprijinul IM Swedish Development Partner și al Fundației Est-Europene din Moldova din resursele Suediei.

 

137 afișări