MESAJ DE FELICITARE CU PRILEJUL ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI

1 decembrie 2023

Suntem în zi sfântă de sărbătoare pentru toți românii de pretutindeni – 1 Decembrie – Ziua Națională a României!

Cu prilejul acestei sărbători naționale, Consiliul Raional Ialoveni și administrația raionului Vă adresează un mesaj de gratitudine autorităților statului român și partenerilor de dezvoltare durabilă din România, în semn de înaltă apreciere a relațiilor noastre de prietenie și de cooperare, care sunt bazate pe valori și principii comune: unitatea de limbă și istorie, cultură și spiritualitate, precum și dorința de integrare europeană a Republicii Moldova!

Trăim momente de înaltă vibraţie sufletească purtând în inima noastră idealul sfânt de a fi mereu împreună, cu destoinicie, în Uniunea Europeană, care înseamnă democrație, prosperitate, libertate, pace, încredere și speranță în ziua de mâine!

Avem datoria morală ca să protejăm cu recunoștință patrimoniul de valori pe care l-am moștenit de la înaintașii noștri şi să promovăm în mediul tinerei generații conștiința națională și dragostea pentru tradițiile autentice ale neamului românesc!

Cu alese sentimente Vă dorim succese notabile, perseverenţă şi tenacitate în realizarea programelor și proiectelor transfrontaliere ce asigură coeziunea și bunăstarea conaționalilor noștri de pe ambele maluri ale Prutului!

La mulți ani frați români! La mulți ani România! La mulți ani tuturor celor care vorbesc, trăiesc, gândesc, simt și iubesc românește!

Cu aleasă prețuire și aspirații de viitor european,
Mihail SILISTRARU, Președintele Raionului Ialoveni

187 afișări