INVITAŢIE LA FORUMUL ANUAL AL TINERILOR

8 noiembrie 2023

Partenerii Programului ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”: administrația raionului Ialoveni și Asociaţia Obştească ,,Eco-Răzeni” invită cele 32 de echipe finaliste ale Rundei a XXVII-a de granturi mici pentru tineri și tinere, împreună cu cele 10 echipe finaliste ale Concursului planurilor de afaceri pentru tineri și tinere, Ediţia a V-a, pentru a-şi prezenta proiectele de dezvoltare comunitară şi planurile de afaceri sociale în cadrul Forumului anual: ,,Participarea tinerilor la dezvoltarea social-economică a localităților raionului Ialoveni” – eveniment dedicat Zilei Naționale a Tineretului, care se va desfășura vineri, 10 noiembrie 2023, ora 15:00, sala mare de ședințe, Consiliul Raional Ialoveni.

La festivitate va participa administrația raionului Ialoveni și partenerii pentru dezvoltarea politicilor de tineret, care vor înmâna certificatele de grant celor 32 de echipe de tineri și tinere din 17 localități ale raionului, desemnate finaliste ale Rundei a XXVII-a de granturi mici a Programului raional ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”.

De asemenea, oficialitățile vor decerna certificatele de grant celor 10 de echipe de tineri și tinere din 7 localități ale raionului, desemnate finaliste ale Concursului planurilor de afaceri pentru tineri și tinere, ediția a V-a, a Programului raional ,,Fondul pentru tinerii antreprenori din Ialoveni”.

În cadrul evenimentului va fi prezentat spre consultare proiectul planului de acțiuni pentru dezvoltarea politicilor de tineret ale raionului Ialoveni pentru anul 2024.

Forumul se va încheia cu semnarea Acordului de parteneriat între Consiliul Raional Ialoveni și Asociaţia Obştească ,,Eco-Răzeni”, privind implementarea Programului raional ,,Integrarea socială a tinerilor din grupurile vulnerabile”, în perioada ianuarie – decembrie 2024, conform Deciziei Consiliului Raional Ialoveni nr. 5/9 din 22 septembrie 2023.

Contactele organizatorilor: Gurău Sergiu, director executiv, A.O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243; Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922.

Evenimentul este organizat de administrația raionului Ialoveni și Asociația Obștească ,,Eco-Răzeni”, cu suportul financiar al Fundaţiei Est-Europene din Moldova și IM Swedish Development Partner din resursele Suediei.

302 afișări