Mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua Lucrătorului din Învățământ”

4 octombrie 2023

Stimați pedagogi din localitățile raionului Ialoveni,

Este o frumoasă tradiție, ca în fiecare an, la data de 5 octombrie să celebrăm Ziua Mondială a Educației și Ziua Lucrătorului din Învățământ.

Cu prilejul semnificativ al acestei sărbători profesionale, Consiliul Raional Ialoveni și administrația raionului adresează cordiale felicitări educatorilor, învățătorilor, profesorilor, managerilor și tuturor angajaților din instituțiile de învățământ preșcolar, primar, gimnazial și liceal din localitățile raionului Ialoveni, în semn de profundă recunoștință pentru măiestria pedagogică, vocația, perseverența și abnegația de care dați dovadă, zi de zi, în procesul de instruire a generațiilor în creștere pentru dezvoltarea armonioasă a societății noastre!

Primiți toate florile gratitudinii și admirației noastre pentru Domniile Voastre, care ne sunteți izvorul de înțelepciune și demnitate națională!

Vă dorim să ne trăiți la mulți ani cu sănătate și prosperitate, curaj, verticalitate și performanțe înalte, scumpii noștri semănători de lumină și dragoste de carte!

Să aveți întotdeauna motivație și inspirație, energie și tenacitate în nobila Dumneavoastră activitate!

Cu aleasă prețuire,     Mihail SILISTRARU, Președintele raionului Ialoveni

425 afișări