INVITĂM ECHIPELE DE TINERI ȘI TINERE LA GALA BUNELOR PRACTICI

10 iulie 2023

Partenerii Programului raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni”: administrația raionului Ialoveni și Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” invită cele 38 de echipe finaliste ale Rundei a XXVI-a de granturi mici pentru tineri și tinere, la Gala Bunelor Practici, cu genericul: „Activismul civic al tinerilor – soluția dezvoltării comunitare”, Ediţia a XIII-a, care va avea loc miercuri, 12 iulie 2023, ora 10:00, în sediul Centrului de Business Ialoveni – loc pitoresc în Pădurea Ruseștii Noi. 

Evenimentul de totalizare a Rundei a XXVI-a de granturi mici va cuprinde 5 ateliere de lucru, în cadrul cărora vor fi prezentate rezultatele celor 38 de proiecte realizate de consiliile de tineret, consiliile elevilor și grupurile de inițiativă civică ale tinerilor din 17 localități ale raionului, în perioada 10 martie – 20 iunie 2023, cu suportul Programului raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni”.

La festivitate va participa administrația raionului Ialoveni și partenerii pentru dezvoltarea politicilor de tineret, care vor aprecia rezultatele performante ale proiectelor realizate de echipele de tineri voluntari.

Gala se va încheia cu un program artistic prezentat de tinerele talente din localităţile raionului.

Contactele organizatorilor: Gurău Sergiu, director executiv, A.O. „Eco-Răzeni”, 079641243; Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922.

Evenimentul de totalizare a Rundei a XXVI-a de granturi mici pentru tineri și tinere este organizat de partenerii Programului raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni”: Consiliul Raional Ialoveni și Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni”, cu sprijinul Fundației Est-Europene din Moldova din resursele Suediei.

432 afișări