FESTIVITATEA DEDICATĂ ZILEI FUNCȚIONARULUI PUBLIC

3 iulie 2023

În scopul promovării și stimulării funcționarilor care activează în serviciile publice raionale descentralizate și desconcentrate, precum și cei din primăriile localităților raionului, la 23 iunie 2023, în sala de festivități a Casei raionale de cultură ,,Andrei Ungureanu”, Consiliul Raional Ialoveni a organizat Festivitatea solemnă consacrată sărbătorii profesionale ,,Ziua Funcționarului Public”, în cadrul căreia au fost menționați cu diplome de onoare funcționarii profesioniști, în semn de înaltă apreciere pentru munca asiduă, perseverența și abnegația de care dau dovadă zi de zi în serviciul public.

Doamna Galina TONU, Vicepreședintele raionului Ialoveni, doamna Victoria MARIAN-BOGOS, Vicepreședintele raionului Ialoveni și domnul Nicolae MEREACRE, Secretarul raionului Ialoveni, au decernat diplomele de onoare ale Consiliului Raional Ialoveni funcționarilor care activează în secțiile/direcțiile Consiliului raional, în serviciile desconcentrate în teritoriul raionului, precum și funcționarilor din primăriile localităților raionului Ialoveni.

Doamna Galina TONU, Vicepreședintele raionului Ialoveni, a decernat diploma de onoare a Consiliului Raional Ialoveni și florile gratitudinii doamnei Diana JOSU-BRANIȘTE, Șefa Secției Cultură Ialoveni, cu prilejul fericit al Zilei sale de naștere, în semn de aleasă prețuire pentru implementarea reușită a programelor și proiectelor culturale.

Domnul Andrei COVALI, Primarul satului Nimoreni, Președintele Asociației Primarilor din localitățile raionului Ialoveni, a felicitat cordial funcționarii laureați ai diplomelor de onoare, dorindu-le multe succese și frumoase realizări.

Spectatorii au admirat un splendid spectacol muzical-coregrafic prezentat de:

Ansamblul etnofolcloric ,,Răzeșii” de la Căminul cultural ,,Ion Inculeț” din c. Răzeni, cond. art. doamna Nadejda PETCU;

Ansamblul etnofolcloric ,,Haiducii” de la Casa raională de cultură ,,Andrei Ungureanu”, Ialoveni, cond. art. domnul Gheorghe MATEI;

Ansamblul etnofolcloric ,,Botnenii” din satul Bardar, cond. art. doamna Lilia PLUGARU;

Tânăra și talentata interpretă Alexandra TONU din Bardar;

Interpreta Olga SAVA, solistă de valoare a Orchestrei Raionale de Muzică Populară ,,Porumbiţa”.

Consiliul Raional Ialoveni și administrația raionului Vă adresează cordiale felicitări cu prilejul sărbătorii profesionale ,,Ziua Funcționarului Public”!

Respect și admirație pentru toți funcționarii profesioniști care își exercită conștiincios și cu devotament atribuțiile de serviciu în cadrul instituțiilor de stat și în administrația publică locală și centrală!

311 afișări