INVITAȚIE LA EXPOZIȚIA INTERNAȚIONALĂ DE PRODUSE ALIMENTARE ȘI NOI TEHNOLOGII DE AMBALARE

15 mai 2023

Direcția Economie a Consiliului Raional Ialoveni informează producătorii agricoli și persoanele cointeresate pentru a vizita cea mai vastă expoziție în domeniul agroalimentar: Expoziția Internațională Specializată ,,Fine Food Expo”, Ediția a XXVII-a; ,,Fine Techology”, Ediția a XXVII-a, ,,Packaging.Depot”, Ediția a XXV-a, care se va desfășura în perioada 18 – 21 mai 2023, în incinta Centrului Internațional de Expoziții ,,MOLDEXPO” S.A.

Expoziția internațională specializată ,,Food Techology”, își propune să dezvolte și să îmbunătățească situația din industria de prelucrare a produselor alimentare din Republica Moldova. Aceasta prezintă într-o formă concentrată informații actuale de pe piața de echipamente și tehnologii pentru industria prelucrătoare.

Expoziția internațională specializată de ambalaje, materiale și echipamente pentru producerea acestora ,,Packaging.Depot”, are obiectivul de a oferi calitate superioară și tehnologii moderne producătorilor autohtoni și consumatorilor de ambalaje. De asemenea, Expoziția internațională specializată ,,Packaging.Depot” este o reflectare a celor mai recente tendințe globale, oferind posibilitatea de a prezenta echipamentele cele mai moderne pentru industria ambalajelor, inclusiv pentru imprimare pe ambalaje.

Pentru mulţi participanţi expoziţia a devenit un spaţiu propice pentru stabilirea contactelor de afaceri, prezentări de produse, familiarizare cu inovaţiile, promovarea de noi branduri pe piaţă. Expoziţia se desfăsoară cu suportul oficial al Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova.

În contextul celor expuse mai sus, Direcția Economie a Consiliului Raional Ialoveni invită agenții economici și persoanele cointeresate pe data de 18 – 21 mai  2023, pe str. Ghioceilor 1, la Centrul Internațional de Expoziții ,,MOLDEXPO” S.A. din municiul Chișinău,  pentru a vizita cea mai vastă expoziție în domeniul agroalimentar.

547 afișări