INVITAŢIE LA FESTIVITATEA DE LANSARE A RUNDEI A XXVI-A DE GRANTURI MICI PENTRU TINERI ȘI TINERE

25 aprilie 2023

Partenerii Programului raional ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”: administrația raionului Ialoveni și Asociaţia Obştească ,,Eco-Răzeni” invită cele 38 de echipe finaliste ale Rundei a XXVI-a de granturi mici pentru tineri și tinere, pentru a-şi prezenta rezultatele preliminare ale proiectelor pe care le implementează, în cadrul Festivității de lansare a Programului de granturi mici pentru tineri, Runda a XXVI-a, care se va desfășura sâmbătă, 29 aprilie 2023, ora 11:00, Centrul de Business Ialoveni – loc pitoresc în Pădurea Ruseștii Noi.

Evenimentul va cuprinde 5 ateliere de lucru privind raportarea intermediară și prezentarea rezultatelor preliminare ale celor 38 de proiecte de dezvoltare comunitară, care sunt realizate de consiliile de tineret, consiliile elevilor și grupurile de inițiativă civică din 17 localități ale raionului, în perioada 10 martie – 20 iunie 2023, cu suportul Programului raional ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”.

De asemenea, vor fi prezentate rezultatele procesului de evaluare a planului de acțiuni pentru dezvoltarea politicilor de tineret ale raionului Ialoveni pentru anul 2022.

La festivitate va participa administrația raionului Ialoveni și partenerii pentru dezvoltarea politicilor de tineret, care vor înmâna certificatele de grant celor 38 de echipe finaliste ale Rundei a XXVI-a de granturi mici pentru tineri și tinere.

Contactele organizatorilor: Gurău Sergiu, director executiv, A.O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243; Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922.

Evenimentul este organizat de Asociația Obștească ,,Eco-Răzeni” și Consiliul Raional Ialoveni, cu suportul financiar al Fundaţiei Est-Europene din Moldova și IM Swedish Development Partner din resursele Suediei, inclusiv susținerea financiară a New Democracy Fund prin intermediul Consiliului Național al Tineretului din Moldova, în cadrul proiectului: ,,Capacitarea organizațiilor locale de tineret din Moldova”.

401 afișări