SPECTACOLUL ARTISTIC CONSACRAT ZILEI INTERNAȚIONALE A FEMEII

7 martie 2023

Cu prilejul sărbătorii ,,8 Martie – Ziua Internațională a Femeii”, Consiliul Raional Ialoveni a organizat un spectacol artistic în incinta Casei raionale de cultură ,,Andrei Ungureanu”, în semn de gratitudine pentru doamnele și domnișoarele care, prin activitatea dumnealor, contribuie esențial la dezvoltarea social-economică a localităților raionului Ialoveni.

În deschiderea evenimentului cultural, în semn de aleasă prețuire, domnul Mihail Silistraru, Președintele raionului Ialoveni a exprimat un mesaj cordial de felicitare și a declamat frumoase versuri din creația sa proprie, spre deliciul publicului feminin.

Atmosfera de sărbătoare a fost colorată cu zâmbete și bună dispoziție de intriga spectacolului ,,Îți vreau soțul”, de Mihail Zadornov. Comedia este foarte bine jucată de echipa de actori profesioniști ai Teatrului Satiricus ,,Ion Luca Caragiale”: Lilia Cazacu în rolul Elenei, Viorel Cornescu în rolul lui Andrei, și Olga Anghelici în rolul Oxanei, care au impresionat publicul spectator și s-au bucurat de aplauze furtunoase.

Consiliul Raional Ialoveni și administrația raionului adresează sincere felicitări tuturor doamnelor și domnișoarelor, în semn de admirație pentru că femeile ne aduc primăvara în suflet și ne sunt izvorul vieții și al dragostei!

101 afișări