ÎN ATENȚIA PRODUCĂTORILOR DE VIN DE CASĂ!

3 martie 2023

Direcția Economie a Consiliului Raional Ialoveni, Vă informează despre o nouă oportunitate de participare. Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova organizează cea de-a XXI-a ediție a Concursului anual pentru cel mai bun vin de casă „Polobocul de Aur”.

Scopul concursului este de a remarca cei mai buni producători de vin de casă, pentru a spori cultura de consum și pentru a efectua schimbul bunelor practici în domeniul culturii și activității vitivinicole. La concurs pot participa persoane fizice din Republica Moldova care produc vin în condiții de casă.

Trofeul principal al concursului este Premiul Mare „Polobocul de Aur”, care se va decerna în cardul Sărbătorii ,,Ziua Națională a Vinului”.

În acest context, invităm producătorii de vin de casă din localitățile raionului Ialoveni ca să participe și să prezinte mostrele comitetului organizator al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, precum și al Consiliului Raional Ialoveni, până la data de 17 martie 2023. Participanții la concurs, sunt obligați să prezinte o cerere și 2 mostre de vin în sticle cu un volum de 0,75l.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 0268 24537 (Direcția Economie); 060869124 (specialist superior, Nicolae Sajco).

Anexe: – Regulamentul Concursului ,,Polobocul de aur”,

            – Model marcare;

           – Cerere în format word.

131 afișări