INVITĂM TINERII ȘI TINERELE LA ATELIERUL DE SCRIERE A PROIECTELOR

10 ianuarie 2023

Partenerii Programului ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”: administrația raionului Ialoveni și Asociația Obștească ,,Eco-Răzeni” invită tinerii și tinerele din grupurile de iniţiativă civică, consiliile elevilor și consiliile locale de tineret, care au dorința de a elabora proiecte și de a le realiza în cadrul Rundei a XXVI – a de granturi mici, pentru a participa la atelierul de instruire ,,Scrierea proiectelor”, ce se va desfăşura în zilele: sâmbătă, 28 ianuarie 2023 și duminică, 29 ianuarie 2023, orele 10:00 – 16:00, în sala mare de ședințe a Consiliului Raional Ialoveni.

Începem runda de primăvară cu atelierul de instruire pentru tineri și tinere despre elaborarea unui proiect conform matricii cadrului logic (identificarea problemei, definirea scopului, stabilirea obiectivelor, întocmirea planului de acțiuni și a bugetului, setarea rezultatelor scontate). Totodată, prin exerciții interactive, participanții vor învăța să lucreze în echipă, să comunice eficient și să inițieze relații de colaborare cu actorii din comunitate.

Menționăm că, persoanele instruite au șanse mai mari de a obține până la 15 mii lei pentru realizarea unui proiect de dezvoltare comunitară, sau un proiect de organizare a alegerilor participative pentru crearea / reconstituirea consiliului local al tinerilor, sau un proiect de consolidare a capacităților membrilor CLT.

Doritorii de a participa pentru a beneficia de această super oportunitate, este necesar să se înscrie în prealabil prin completarea și expedierea formularului de înregistrare https://forms.gle/t2bMuYXwrCgunXXs5 până la data de 26 ianuarie 2023. Detalii pe pagina web a programului: www.fondultinerilor.md .

Enumerăm aspectele importante pentru participanţii care se înregistrează la atelierul de instruire:

  1. Cheltuielile de deplasare și de alimentare vor fi asigurate de organizatori la prezentarea actului de identitate şi a biletului de călătorie;
  2. Un atelier cuprinde între 25 și 30 de tineri;
  3. Participanții vor purta măști de protecție, vor dezinfecta mâinile și vor respecta distanța fizică.

Contacte: Gurău Sergiu, director executiv, A. O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243; Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922.

Atelierul de instruire se realizează de către Asociația Obștească “Eco-Răzeni” în parteneriat cu administrația raionului Ialoveni și cu sprijinul Fundației Est-Europene din Moldova din resursele Suediei.

150 afișări