INVITĂM TINERII ȘI TINERELE LA ATELIERUL DE SCRIERE A PROIECTELOR

5 septembrie 2022

Partenerii Programului ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”: administrația raionului Ialoveni și Asociația Obștească ,,Eco-Răzeni” invită tinerii și tinerele din grupurile de iniţiativă civică, consiliile elevilor și consiliile locale de tineret, care au dorința de a elabora proiecte și intenția de a participa la concursul lansat în cadrul Rundei a XXV – a de granturi mici, ca să participe la atelierul de instruire ,,Scrierea proiectelor”, ce se va desfăşura în zilele: sâmbătă, 10 septembrie 2022 și duminică, 18 septembrie 2022, orele 10:00 – 16:00, în sala mare de ședințe a Consiliului Raional Ialoveni. 

Începem runda de toamnă cu atelierul de instruire pentru tineri și tinere privind elaborarea unui proiect conform matricii cadrului logic (identificarea problemei, definirea scopului, a obiectivelor, întocmirea planului de acțiuni și a bugetului, ca să atingem rezultatele scontate). 

Menționăm că, tinerii și tinerele care vor beneficia de această instruire, au șanse mai mari de a obține până la 15 mii lei pentru realizarea unui proiect de dezvoltare comunitară, sau un proiect privind consolidarea capacităților consiliului local al tinerilor.

Doritorii de a participa pentru a beneficia de această super oportunitate, este necesar să se înscrie în prealabil prin completarea și expedierea formularului de înregistrare https://forms.gle/WaohFYc6fG3NwHNS6 până la data de 09 septembrie 2022. Detalii pe pagina web a programului: www.fondultinerilor.md.

Enumerăm aspectele importante pentru participanţii care se înregistrează la atelierul de instruire:

1. Participanții la eveniment se vor prezenta cu un act de identitate în original;
2. Cheltuielile de deplasare și de alimentare vor fi asigurate de organizatori la prezentarea actului de identitate şi a biletului de călătorie;
3. Un atelier cuprinde între 25 și 30 de tineri maxim;
4. Toți vor purta măști de protecție, vor dezinfecta mâinile și vor respecta distanța fizică de cel puțin 1 metru între persoane. 

Contacte: Gurău Sergiu, director executiv, A. O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243; Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922.

Atelierul de instruire se realizează de către Asociația Obștească “Eco-Răzeni” în parteneriat cu administrația raionului Ialoveni și cu sprijinul Fundației Est-Europene din Moldova din resursele Suediei.

261 afișări