Festivitatea de premiere în cadrul Concursului ”Topul raional al Personalităților” – Ediția 2022

25 iulie 2022

Anual Consiliul raional Ialoveni organizează concursul ”Topul Personalităților” cu scopul de a stimula dezvoltarea antreprenoriatului, promovarea produselor şi serviciilor agenţilor economici, recunoaşterea de către  administraţia publică a meritelor deosebite ale unor oameni din diverse domenii de activitate – administrație publică, ocrotirea sănătății, asistență socială,cultură, educație, sport.

Concursul a fost instituit în anul 2008, inițial se organiza sub numele de ”Omul Anului” și s-a desfășurat într-o formă sau alta anual, până în ziua de astăzi cu excepția celor doi ani în care am fost în pandemie.

Acest concurs este unul deschis, despre desfășurarea lui se anunță prin toate metodele media pe care le posedă Administrația raionului și se încearcă obținerea a cât mai multe dosare, în așa fel ca să fie oferită posibilitatea de a participa tuturor doritorilor. Totuși, cu părere de rău, an de an avem tot mai puțini participanți la etapele de selecțiile ale topului.

Anul acesta, în conformitate cu Decizia Consiliului cu privire la organizarea concursului, avem 11 nominalizări, pentru fiecare au fost depuse dosare, iar comisia special creată a examinat propunerile și a selectat câștigători pe fiecare categorie în parte.

Administrația raionului are misiunea de a identifica cele mai active persoane din raion, pe fiecare domeniu de activitate, de a le scoate în evidență, de a le promova și de a le oferi drept exemplu, pentru a stimula dorința de dezvoltare și creștere în societate.

Felicităm pe toți cei nominalizați cu frumoasă activitate care au desfășurat pe parcursul anilor, și în special anul 2021, dorim succese mari în continuare, perseverență, curaj și putere pentru a activa în continuare și a promova instituțiile în care muncim, localitățile și raionu nostru.


 

 

165 afișări