MESAJ DE FELICITARE CU PRILEJUL SĂRBĂTORII ,,ZIUA NAŢIONALĂ A TINERETULUI”

12 noiembrie 2021

Stimați tineri,

    În mod tradițional, a doua duminică a lunii noiembrie sărbătorim împreună Ziua Națională a Tineretului!

Sunt onorat să Vă felicit cordial cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului şi Zilei Internaţionale a Studentului, dorindu-Vă să aveţi numai succese notabile şi inspiraţie în fiecare zi!

Cu o deosebită mândrie subliniez că, tineretul reprezintă forţa motrice de dezvoltare a societăţii noastre, fapt pentru care, noi, actorii politicilor de tineret susţinem cu voinţă şi perseverenţă participarea activă a tinerilor la viaţa publică!

Avem misiunea să implementăm cele mai bine-gândite politici de tineret, care să răspundă adecvat necesităţilor tinerilor şi să le asigure condiţii, şi şanse egale pentru dezvoltare multilaterală.

Susţinem, cu tenacitate, reţeaua consiliilor locale de tineret şi a organizaţiilor non-guvernamentale prestatoare de servicii prietenoase tinerilor. Parteneriatul durabil pe care-l dezvoltăm pentru a oferi diverse oportunități tinerilor se relevă în aprobarea de către Consiliul raional Ialoveni a Programului de dezvoltare a politicilor de tineret ale raionului Ialoveni pentru anii 2022 – 2026.

Suntem recunoscători tinerilor activi şi energici din grupurile de iniţiativă civică şi consiliile locale de tineret, care realizează, în mod voluntar, cu pasiune și entuziasm, proiecte cu suportul Programului ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”, şi apreciez înalt investiţia organizaţiilor de tineret în dezvoltarea comunităţii! Astfel, ne propunem pentru viitor să sporim participarea economică a tineretului!

Dragii noştri tineri,

      Vă îndemn să deveniţi lideri adevăraţi şi remarcabili, care se bucură de admiraţia colegilor și inspiră comunitatea! Valorificaţi-Vă potenţialul şi orientaţi-Vă spre viziunea de dezvoltare personală în unison cu prosperarea comunității! Asumaţi-Vă responsabilitatea pentru acţiunile şi rezultatele proiectelor Dumneavoastră, şi atingeţi obiectivele măreţe!

Sunt ferm convins că tinerii abilitaţi, puternici, curajoşi şi inteligenţi reprezintă capitalul uman ce guvernează viitorul european al ţării noastre!

Vă doresc mult succes, energie inepuizabilă, perseverenţă zilnică şi performanțe valoroase! Vivat tinereţea noastră!

         Cu înaltă considerație,

                                                                                Mihail SILISTRARU,  

                                                                       Preşedintele Raionului Ialoveni

205 afișări