Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului

5 octombrie 2021

Dragi profesori,

Această este ziua în care, tradiţional, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate şi de împlinire. Dumneavoastră sunteţi cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecţia vieţii. Dacă suntem buni, e meritul Dumneavoastră, suntem astăzi la locul nostru datorită muncii Dumneavoastră.

Iar din cauză că roadele muncii de dascăl nu se pot simți imediat, ci doar în timp, este foarte important ca noi cei care deja avem ceva timp de când am trecut prin bancile școlii să revenim la Dumneavoastră aducânduvă mulțumiri pentru tot ceea ce faceți.

Contribuția dumneavoastră, dragi profesori, la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil este crucială. Aţi fost şi rămîneţi promotorii bunătăţii, demnităţii umane şi cei mai buni prieteni ai elevilor şi părinţilor. Profesorilor nu le-a fost niciodată uşor, de aceea profesează doar cei mai buni şi devotaţi cauzei de educare a oamenilor.

Astăzi, profesorii se află în centrul vieţii sociale, aplică noi programe educaţionale, noi metode de lucru, realizează proiecte ştiinţifice, pentru că la baza profesiei didactice stă creativitatea. Anume ea îi ajută de fiecare dată pe profesori să cunoască şi să înţeleagă lumea împreună cu elevii săi.

Vă mulțumim pentru efortul depus în educarea întregilor generații, pentru contribuția la succesele noastre care le putem datora doar răbdării și capacităților dumneavoastre.

Vă dorim multă sănătate, realizări frumoase, bunăstare, putere de a continua lucrul pe care îl faceți cu atâta dăriure, și desigur, respect și recunoștință din partea societății.

La Mulți Ani!!!
Președintele raionului Ialoveni,
Mihail SILISTRARU

122 afișări