„Polobocul de Aur 2021”

4 octombrie 2021

Tradițional în fiecare an, este sărbătorită “Ziua Vinului”, în data de 1-3 octombrie. În acest an, ceremonia de premiere a învingătorilor concursului pentru cel mai bun vin de casă „Polobocul de aur”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), a avut loc la data de 1 octombrie, în fața sediului Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. La ediția din acest an, au fost colectate 350 de probe de vinuri din toată republica iar pentru marele premiu au concurat doar 93 de probe alese și prezentate de vinificatori din peste 20 de raioane ale țării. În final, membrii comitetului organizatoric și al celui de degustare au desemnat 9 învingători din care 2 nominalizaări sunt din raionul Ialoveni:

  • Simion Plugaru, s. Bardar, Nominalizarea: Vin produs din struguri tehnici, specia Vitis Vinifera, anul de roadă 2020, Categoria: Cel mai bun vin alb;
  • Nicolae Timofei, s.Văsieni,  Nominalizarea: Vin produs din struguri tehnici, specia Vitis Vinifera, anul de roadă 2020, Categoria: Cel mai bun vin rose:

Câștigătorii au fost premiați cu câte o diplomă de onoare și cu trofeul principal al concursului „Polobocul de aur”. Sincere felicitări participanților.

127 afișări