Lucrările pentru sediul Centrului de Sănătate Bardar urmează să fie reluate.

10 iunie 2021

Domnul președinte, Mihail SILISTRARU, a avut zilele acestea o vizită  de lucru în localitatea Bardar. Obiectivul principal al vizitei a fost edificiul ce va servi drept noul sediu al Centrului de Sănătate Bardar, construcție care a fost stopată acum câțiva ani din lipsa finanțării.

Încă din momentul venirii în funție a noii administrații a raionului a fost stabilit drept obiectiv finisarea lucrărilor pentru a permite schimbarea sediului instituției medicale din Bardar, instituție unde Consiliul raional Ialoveni are calitatea de fondator.

Astăzi, în urma acțiunilor îndăznețe ale șefului Centrului de Sănătate, doamna Irina URSULEAC, susținută de administrația raionului, lucrurile au început să se miște din loc, a fost identificată o parte din finanțarea necesară care va permite mutarea CS Bardar în sediul nou.

Vrem să vă aducem la cunoștință faptul că, pentru etapa dată a procesului de finalizare a lucrărilor, CS Bardar, urmează să beneficieze de un grant din partea CNAM de 1,5 mil. lei, la care  Consiliul raional Ialoveni a garantat o contribuție de aprox. 1 mil. lei și primăria Bardar a alocat suma de 200 mii lei.

170 afișări