INVITAŢIE LA AL II-LEA ATELIER DE INSTRUIRE ,,ALEGERILE PENTRU TINERET – EXERCIȚIU AL DEMOCRAȚIEI PARTICIPATIVE”

12 mai 2021

Partenerii Programului ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”: administrația raionului Ialoveni și A.O. ,,Eco-Răzeni” invită și încurajează tinerii activi și cointeresați, cu vârste cuprinse între 14 și 35 ani, din grupurile de iniţiativă civică și consiliile locale de tineret din localitățile raionului Ialoveni, care au dorința de a se implica în organizarea alegerilor pentru tineret și de a obține suportul necesar pentru desfășurarea lor, să participe la atelierul de instruire ,,Alegerile pentru tineret – exercițiu al democrației participative”, partea a II-a, ce se va desfăşura sâmbătă, 15 mai 2021 și duminică, 16 mai 2021, orele 11:00 – 15:00, sala mare de ședințe, Consiliul raional Ialoveni.

Participanţii vor beneficia de o instruire despre metodologia de antrenare a tinerilor în procesul democrației participative prin organizarea și desfășurarea alegerilor de tineret și constituirea consiliului local al tinerilor.

Subliniem că, organizarea și desfășurarea alegerilor pentru constituirea consiliilor locale ale tinerilor va fi în coordonare cu specialistul de tineret din localitate sau altă persoană responsabilă desemnată de primăria localității pentru a fi mentorul proiectului.

Doritorii de a participa pentru a beneficia de această super oportunitate despre organizarea alegerilor de tineret, rolul și etapele de constituire ale unui consiliu local al tinerilor, este necesar să se înscrie în prealabil prin completarea și expedierea formularului https://forms.gle/zLvC4YxpaQf5DqnA8 până la data de 14 mai 2021.

Detalii pe pagina web a programului: www.fondultinerilor.md

Contacte: Gurău Sergiu, director executiv, A.O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243; Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922.

Atelierul de instruire ,,Alegerile pentru tineret – exercițiu al democrației participative”, partea a II-a, se realizează în cadrul proiectului regional ,,Activismul tinerilor – soluția dezvoltării comunitare”, implementat de Asociația Obștească ,,Eco-Răzeni” în parteneriat cu administrația raionului Ialoveni, în contextul Programului de granturi ,,Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer.

#dezvoltmd, #EuropeanUnion, #CivilSociety

91 afișări