L.T. ”Andrei Varctic” – Sfârșitul încununează opera

22 aprilie 2021

Astăzi instituția de învățământ din raionul Ialoveni, Liceul Teoretic ”Andrei Varctic” a organizat un eveniment public cu ocazia recepționării finale a lucrărilor de renovare a imobilului în care își are sediul.

Vă aducem la cunoștință faptul că începând cu luna decembrie 2019 au demarat lucrări de reconstrucție a sediului L.T. ”A. Varctic”. Lucrări ce au fost finanțate în cadrul Proiectului național ”Reforma Învățământului în Moldova” de către Baca Mondială prin FISM. Prin acest proiect instituția a beneficiat de suma de 11,5 milioane de lei.

Consiliul raional Ialoveni a contribuit la executarea lucrărilor de renovare cu 250 mii lei în 2020, sumă ce a fost utilizată la amenajarea teritoriului. Iar în 2021 au fost alocați 300 mii lei pentru lucrările de termoizolare a blocului B și reparația subsolului instituției.

Președintele rainului Ialoveni, domnul Mihail SILISTRARU, a ținut să accentuieze despe importanța investirii de resurse în crearea de condiții bune pentru învățământ, aducând totodată un mesaj de felicitare administrației L.T. ”A. Vartic” pentru succesul care îl are la acest capitol.

138 afișări