INVITAŢIE LA ATELIERUL DE INSTRUIRE ,,MANAGEMENTUL PROIECTELOR”

5 aprilie 2021

          Partenerii Programului ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”: administrația raionului Ialoveni și A. O. ,,Eco-Răzeni” invită tinerii activi din grupurile de iniţiativă civică și consiliile locale de tineret, care au dorința de a scrie proiecte, și intenția de a le depune la concursul lansat în cadrul Rundei a XXII – a de Granturi Mici pentru Tineri, să participe la atelierul de instruire ,,Managementul proiectelor”, ce se va desfăşura sâmbătă, 10 și 17 aprilie 2021, orele 09:30 – 13:00, online, pe Platforma Zoom.

Participanţii vor beneficia de o instruire despre elaborarea unui proiect conform matricii cadrului logic și completarea formularelor de aplicare la Runda a XXII – a de granturi mici (scop, obiective, plan de acțiuni, buget).

Doritorii de a participa pentru a beneficia de această super oportunitate, este necesar să se înscrie în prealabil prin completarea și expedierea formularului https://forms.gle/Lt4hx1BDyNSqjVcz7 până la data de 09 aprilie 2021. Detalii pe pagina web a programului: www.fondultinerilor.md .

Contacte: Gurău Sergiu, director executiv, A. O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243; Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922.

Atelierul de instruire se realizează de către Asociația Obștească “Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni și sprijinul Fundației Est-Europene din Moldova.

336 afișări