5 aprilie – Ziua Salvatorului

5 aprilie 2021

Sărbătoarea profesională Ziua Salvatorului este un bun prilej de a exprima aprecierea pentru bărbăția prin care vă manifestați, câștigând pe bună dreptate stima și respectul cetățenilor. În data de 5 aprilie, în Republica Moldova sărbătorim Ziua curajului, sacrificiului şi  a devotamentului, îmbinate în nobila meserie de Salvator.

Pandemia cauzată de virusul Covid-19 ne face să trecem prin mari provocări, iar misiunea Dumneavoastră și aici este una foarte importantă, vitală și necesară societății. Doar punând umărul împreună la depășirea situației de criză vom reuși să transmitem societății acea încredere și speranță în ziua de mâine, în viitor.

Conducerea raionului Ialoveni aduce sincere urări de felicitare cu ocazia zilei profesionale, pentru eforturile depuse în prevenirea şi lichidarea consecinţelor situaţiilor de risc, pentru devotamentul şi sacrificiul demonstrat zi de zi și Vă dorim să aveți curaj, vitejie, să purtați în continuare în inimi triumful demnităţii, iar în gânduri — simţul responsabilităţii, deoarece aveți ca misiune salvarea vieții omenești, precum și asigurarea protecției și liniștii cetățenilor.

Președintele raionului Ialoveni

Mihail SILISTRARU

105 afișări