INVITAŢIE LA FORUMUL TINERILOR ANTREPRENORI, EDIȚIA I

18 noiembrie 2020

       Partenerii Programului ,,Fondul de susținere a antreprenoriatului pentru tineri Ialoveni”: Asociația Obștească “Eco-Răzeni” și administrația raionului Ialoveni, invită finaliștii celor două runde de granturi pentru tinerii antreprenori, împreună cu liderii și mentorii celor 19 echipe de proiect din cadrul Rundei a XXI – a de granturi mici pentru tineri, să participe la Forumul Raional al Tinerilor Antreprenori, ce se va desfășura joi, 19 noiembrie 2020, orele 15:00 – 17:00, în holul Centrului de Sprijinire a Mediului de Afaceri Transfrontaliere: Training, Expoziţii şi Simpozioane, loc pitoresc în Pădurea Ruseştii Noi, raionul Ialoveni.

Evenimentul va cuprinde prezentarea rezultatelor celor 7 afaceri finanțate în cadrul Rundei I de granturi pentru tinerii antreprenori, cât și decernarea certificatelor de grant finaliștilor Concursului planurilor de afaceri pentru tinerii din localitățile raionului Ialoveni, Ediția a II – a. Totodată, va avea loc și semnarea acordurilor de colaborare şi înmânarea oficială a certificatelor de grant pentru implementarea celor 19 proiecte elaborate de grupurile de iniţiativă civică şi consiliile locale de tineret din 15 localităţi ale raionului, în cadrul Rundei a XXI-a de granturi mici a Programului raional ,,Fondul pentru tineri Ialoveni”.

      În deschiderea oficială a festivităţii ne vor onora cu prezenţa personalităţi din administraţia raionului Ialoveni şi partenerii pentru dezvoltarea politicilor de tineret, precum și antreprenori de succes.

Enumerăm aspectele importante pentru participanţi:

  1. Toți participanții la eveniment se vor prezenta cu un act de identitate în original (este nevoie de IDNP-ul persoanelor pentru a întocmi fișa epidemiologică);
  2. La eveniment participă doar invitații, finaliștii celor 2 runde de granturi pentru tinerii antreprenori, precum și liderii și mentorii celor 19 echipe de proiect din cadrul Rundei a XXI – a de granturi mici pentru tineri;
  3. La ora 14:00 va începe deplasarea participanţilor cu un microbuz de la Consiliul Raional la Centrul de Business, înainte de eveniment. Transportul va fi asigurat și retur, după eveniment;
  4. Participanții la eveniment vor purta măști de protecție și vor respecta distanța fizică de cel puțin 1 m între persoane.

Contacte: Gurău Sergiu, director executiv, A. O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243; Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922.

Activitate desfășurată în cadrul Programului „Fondul pentru Tineri Ialoveni”, coordonat de Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni, realizat cu suportul financiar al Uniunii Europene și co-finanțat de Suedia prin intermediul Fundaţiei Est-Europene, proiectul „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”.

178 afișări