Reconstrucția acoperișului LT ”Olimp” din Costești

12 noiembrie 2020

O problemă stringentă ce nu mai suferea amânare a fost pusă în fața Administrației raionului la început de an calendaristic – reconstrucția acoperișului LT ”Olimp” din satul Costești. Din cauză că în bugetul Consiliului raional nu erau alocate resurse pentru așa tip de lucrări, președintele raionului, domnul Mihail SILISTRARU s-a adresat cu solicitare de suport la Consiliul județean Ilfov, Unitate Administrativ teritorială din România înfrățită cu raionul Ialoveni. Frații noștri din România au acceptat co-finanțarea obiectivului propus și au venit cu un suport de 1,6 mil. de lei la suma totală de proiect de 2,5 mil. lei.

În urma procedurii de achiziție publică a fost selectat antreprenorul care realizează lucrările de reconstrucție totală a acoperișului liceului di Costești. La moment lucrările sunt la un punct bun de execuție și vor fi finalizate până la sfârșitul acestei luni.

Buna colaborare a Administrației raionului Ialoveni cu Consiliile Județene din România duce la realizarea de obiective frumoase dar mai ales foarte utile pentru cetățenii raionului nostru.

162 afișări