Ședința extraordinară a Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Ialoveni.

7 octombrie 2020

Astăzi în data de 07 octombrie 2020, a avut loc Ședința extraordinară a Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Ialoveni. În cadrul ședinței au fost examinate demersurile a 5 primării din raionul nostru cu privire la alocarea de resurse bănești pentru repararea daunelor produse de ploile abundente.

În demersul transmis de primăria Costești este vizat LT Olimp, care a fost inundat din cauza lucrărilor la acoperiș. Primăriile Zîmbreni, Puhoi, Gangura și Ialoveni au solicitata resurse pentru repararea drumurilor distruse de viiturile de apă formate în urma ploilor abundente din ziua de 29 septembrie.

Domnul președinte, Mihail SILISTRARU a adus la cunoștința membrilor Comisiei că în fondul de rezervă a Consiliului raional nu sunt resurse pentru a acoperi solicitările venite de la primării și a venit cu propunerea ca demersurile sus-menționate să fie direcționate către Comisia națională pentru SE. Membrii Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Ialoveni prin votul acordat au decis transmiterea dosarelor venite de la cele 5 primării să fie transmise spre examinare Comisiei Naționale.

Hotărârea adoptată de Comisie se atașează.

533 afișări