Vizita de lucru a domnului Prim-ministru Ion CHICU în raionul Ialoveni.

2 octombrie 2020

Astăzi, 1 octombrie 2020 a avut loc o vizită de lucru a domnului Ion CHICU, Prim-ministru a Rep. Moldova în raionul Ialoveni. Conform agendei prestabilite, vizita cuprinde întâlnirea cu reprezentanții APL de nivelul I și II, serviciilor desconcentrate din teritoriu, instituții publice și consilieri raionali.

Întrevederea a avut loc în incinta Consiliului raional Ialoveni, a fost organizată cu respectarea normelor de stopare a răspândirii infecției Covid-19. Toți cei prezenți au purtat măști de protecție, la intrare a fost efectuată termometria și a fost limitat numărul de participanți până la 50 de persoane.

În cadrul întâlnirii, domnul Prim-ministru comunicat celor prezenți unele aspecte din activitatea Guvernului din ultimele luni, inclusiv și principalele obiective pe care le dezvoltă în raionul nostru în acest an.

Domnii primari au adus la cunoștință demnitarului și echipei Dumnealui principalele dificultăți cu care se confruntă comunitățile lor, începând cu construcția de drumuri, rețele de apeduct și canalizare și terminând cu problemele aduse de pandemie, activitatea instituțiilor publice de învățământ și altele.

Domnul Ion CHICU s-a stăruit să aducă răspuns la majoritatea întrebărilor adresate, iar acele subiecte care necesită o informare suplimentară au fost înregistrate de membrii echipei domnului Prim-ministru, pentru a putea veni cu explicații ulterioare.

După întrevederea organizată în sediul Consiliului raional Ialoveni, Domnul Ion CHICU a mai avut în agendă inspectarea lucrărilor de construcție a drumului Costești – Molești, o scurtă ședință de lucru la primăria Costești și vizitarea locației identificate pentru construcția platformei industriale în satul Dănceni.

237 afișări