Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a lansat Concursul ,,Premiul Național pentru Sectorul de Tineret”, ediția 2020

2 octombrie 2020

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova a expediat o scrisoare nr. 06/1-09/5254 din 28. 09. 2020, în adresa autorităților administrației publice locale prin care le informează că în contextul marcării Zilei Naționale a Tineretului (a doua duminică a lunii noiembrie) a lansat Concursul ,,Premiul Național pentru Sectorul de Tineret”, ediția 2020, care are drept scop recunoașterea realizărilor, performanțelor și a contribuției tinerilor, specialiștilor și lucrătorilor de tineret, precum și organizațiilor de tineret de la nivel local pentru dezvoltarea sectorului de tineret.

În acest context, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării invită la diseminare această informație subiecților interesați. Regulamentul privind acordarea premiului național pentru tineret, ediția 2020, precum și formularele de aplicare pot fi găsite pe pagina oficială a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării (http://mecc.gov.md), secțiunea tineret. Data limită pentru aplicare la concurs este 20 octombrie 2020, ora 17:00.

Pentru informații adiționale procesului de plicare la concurs puteți solicita la adresa electronică: aliona.dumbraveanu@mecc.gov.md sau la numărul de telefon 0 22 820 859.

  Tuturor aspiranților de a participa la concurs le dorim succese notabile !!!

87 afișări