Invitație pentru participare în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului

2 octombrie 2020

Administraţia raionului Ialoveni a fost informată printr-o scrisoare de Asociația Obștească ,,Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală ANIMA”, că în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret din cadrul Direcției Învățământ, Tineret și Sport a municipiului Bălți, cu suportul financiar oferit de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, implementează proiectul ,,SNV 2020 – ALTFel”, conform prevederilor Legii Voluntariatului nr. 121 din 18. 06. 2010.

,,SNV 2020 – ALTFel” va avea loc în perioada 4 – 11 octombrie 2020, și reprezintă un eveniment național anual de promovare a voluntariatului și de recrutare a voluntarilor care asigură formarea deprinderilor de a face voluntariat printr-o conlucrare eficientă a tinerilor, autorităților publice locale, business-ului social responsabil, mass-mediei locale și naționale, societății civile, persoane publice și cetățeni în organizarea și desfășurarea diverselor activități sociale.

Pentru a cunoaște activitățile din cadrul SNV 2020 și a vă înscrie în calitate de participant, detalii Vă poate oferi coordonatorul de proiect: Nonna Mihalcean, 068 00 87 55, e-mail ngo.anima@gmail.com .

Voluntarii sunt cea mai importantă resursă valorificată şi motivată !

156 afișări