Anunț Concurs Republican ”Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”

29 septembrie 2020

Direcția Economie a Consiliului raional Ialoveni anunță că pînă la data de 7 octombrie 2020 vor fi primite dosarele agenților eonomici, din localitățile raionului  doritori să participe, la Concursul Republican ”Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”.  Concursul nominalizat va include nominalizări la categoriile: „Cel mai bun antreprenor în sfera de producţie”; „Cel mai bun antreprenor în sfera comerţului”; „Cel mai bun antreprenor în sfera prestări servicii”; „Cel mai tînăr antreprenor”; „Cel mai bun antreprenor-femeie”.

Întreprinderile care au obținut cele mai bune rezultate în activitatea lor, vor fi  apreciate ca învingătoare și vor fi înaintate ca participanți la Concursul Republican ”Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”, ediția anului 2019, organizat de către Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova.

Persoanele interesate din teritoriu, pot solicita modelul cererii de participare și formularul cu indicii privind rezultatele financiar–economice a întreprinderii de la persoanele de contact: domeniul economic –  Ana Nastas: tel. 0268 24420, 069216688.

e-mail: sectiaeconomieialoveni@gmail.com , precum și descărca materialele aferente, anexate mai jos:

57 afișări