INVITAŢIE LA ATELIERUL DE INSTRUIRE ,,MANAGEMENTUL PROIECTELOR”

3 septembrie 2020

      Partenerii Programului ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”: administrația raionului Ialoveni și A. O. ,,Eco-Răzeni” invită liderii consiliilor locale de tineret și ai grupurilor de iniţiativă civică ale tinerilor, care au dorința și intenția de a depune proiecte la concursul lansat în cadrul Rundei a XXI – a de Granturi Mici pentru Tineri, să participe la atelierul de instruire ,,Managementul proiectelor”, care se va desfăşura sâmbătă și duminică, 05 – 06 și 12 – 13 septembrie 2020, orele 10:00 – 16:00, în sala mare de şedinţe a Consiliului Raional Ialoveni.

Participanţii vor beneficia de instruire despre elaborarea unui proiect conform matricii cadrului logic, completarea formularului de aplicare la Runda a XXI – a de granturi mici (scop, obiective, plan de acțiuni, buget), materiale necesare, pauză de prânz şi acoperirea cheltuielilor de deplasare, la prezentarea actului de identitate şi a biletului de călătorie.

      Enumerăm aspectele importante pentru participanţii care s-au înregistrat până la 02 septembrie 2020:

  1. Toți participanții la eveniment se vor prezenta cu un act de identitate în original (este nevoie de IDNP-ul persoanelor pentru a întocmi fișa epidemiologică);
  2. Un atelier cuprinde între 25 și 30 de tineri maxim;
  3. Participanții la eveniment vor purta măști de protecție, vor dezinfecta mâinile și vor respecta distanța fizică de cel puțin 1 metru între persoane.

Contacte: Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922; Gurău Sergiu, director executiv, A. O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243.

Atelierul de instruire se realizează de către Asociația Obștească “Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul raional Ialoveni și sprijinul financiar al Fundației Est-Europene din resursele Guvernului Suediei.

     

302 afișări