MESAJ DE FELICITARE CU PRILEJUL ZILEI DE NAȘTERE A DOAMNEI DANIELA NEDELCIUC, ȘEF, DIRECȚIA GENERALĂ EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ

9 decembrie 2019

 Președintele raionului Ialoveni, Mihail Silistraru, împreună cu funcționarii din cadrul Consiliului raional transmite sincere felicitări cu prilejul zilei de naștere a doamnei Daniela Nedelciuc, Șef, Direcția Generală Educație și Cultură.

Vă dorim viață lungă, plină de momente frumoase și succese alături de cei dragi, credința și iubirea să Vă însoțească pretudindeni, iar bunul Dumnezeu să Vă lumineze calea spre tot ce este mai frumos. Vă mulţumim pentru devotamentul şi profesionalismul de care daţi dovadă în tot ceea ce faceţi, pentru eforturile pe care le depuneţi la prosperarea educației și culturii din raionul Ialoveni. Vă dorim multă sănătate, multă răbdare şi forţe inepuizabile pentru a realiza tot ceea ce V-ați pus în plan. Fie ca rodul muncii căreia V-aţi dedicat cu trup şi suflet, să fie cules şi apreciat la justa valoare, iar viaţa să Vă fie încununată doar de realizări măreţe.

 

LA MULȚI ANI!

Cu respect,

Mihail Silistraru,
Președintele Raionului Ialoveni

 

112 afișări