VIZITĂ DE LUCRU A DOMNULUI ANATOL USATÎI, MINISTRU AL ECONOMIEI ȘI INFRASTRUCTURII ÎN RAIONUL IALOVENI

6 decembrie 2019

În scopul consolidării relațiilor dintre autoritățile administrației publice centrale și cetățeni, precum și perfecționării mecanismului de informare asupra priorităților guvernării, examinării și soluționării operative a problemelor cu care se confruntă societatea, la data de 9 decembrie 2019, domnul Anatol Usatîi, Ministru al Economiei și Infrastructurii, va efectua o vizită de lucru în unitatea administrativ-teritorială Ialoveni.

În cadrul vizitei va avea loc o rundă de informare asupra priorităților Guvernului și activității ministerului și o rundă de audiențe (întrebări-răspunsuri, preluarea subiectelor de competența altor APC).

Vizita în teritoriu va avea loc pe 9 decembrie, începând cu ora 13:00 în sala de ședințe a Consiliului Raional Ialoveni, str. Alexandru cel Bun 33.

Sunt așteptați primari, consilieri raionali/locali, șefi ai direcțiilor, secțiilor, serviciilor subordonate Consiliului raional, servicii desconcentrate din teritoriu, agenți economici și cetățeni din raionul Ialoveni.

118 afișări