ORGANIZAȚIA PENTRU DEZVOLTAREA INTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII ANUNȚĂ LANSAREA CURSURILOR DE INSTRUIRE ÎN CADRUL PROGRAMULUI GESTIUNEA EFICIENTĂ A AFACERII (GEA)

28 octombrie 2019

Instruirea va oferi antreprenorilor dezvoltarea abilităților și competențelor antreprenoriale, modele inovative de management ale afacerii, răspunsuri la întrebările specifice activității antreprenoriale desfășurate, va stimula eficientizarea și extinderea activității antreprenoriale, etc.

 Programul național de instruire a antreprenorilor „Gestiunea Eficientă a Afacerii”, este un program de instruire continuă destinat antreprenorilor de orice vârstă ce practică activități economice sub orice formă de organizare juridică, care doresc să-și sporească abilitățile în domeniul antreprenorial pentru asigurarea gestionării eficiente a afacerii.

Modulele sunt actualizate anual, reieșind din necesitățile de instruire ale antreprenorilor.

Modulele de instruire propuse sunt:

  1. Planificarea strategică a afacerii;
  2. Managementul financiar;
  3. Bazele marketingului;
  4. Marketing on-line;
  5. Tehnici eficiente de vânzări și negocieri;
  6. Evidența contabilă și administrarea fiscală;
  7. Legislația muncii;
  8. Managementul ecologic pentru IMM.

Cursurile de instruire, la modulul selectat de antreprenori, vor fi desfășurate timp de 2 zile  pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Dacă sunteți cointeresat/ă, rugăm să ne contactați pînă la data de 29.10.2019, la acest e-mail sau la tel:+373(268) 2 44 20; 069610567, Igor Plamdeala, specialist Secția Economie.

 Pentru mai multe detalii privind organizarea cursurilor menționate vă rugăm să contactați persoana responsabilă Oxana Constantinova la numărul de telefon: 022 22 45 20 sau adresa electronică oxana.constantinova@odimm.md.

169 afișări